isabellahulten

Boy, what you don't understand is a girl like me don't have no time to waste around

Gårdagens outfit #rummerkaosar Tröja/Ralph Lauren Jeans/Abercrobie&fitch Skärp/Filippa K Skor/Top Shop Väska/Michael Kors 

 

Hej på er!

Känns som det var väldigt länge sedan jag skrev något. Veckan i NY var hur bra som helst. Tycker NY är en otroligt cool stad och det finns så mycket olika människor med olika stilar och ursprung. Vill verkligen verkligen verkligen flytta till NY efter studenten och dansa där och bli tillsammans med en kille i New York Rangers och vi ska bo i ett penthouse vid centralpark, haha wishful thinking. Har varit sjuk i mer än en vecka om börjar bli så otroligt less på att vara förkyld. Har legat hemma hela helgen med feber och mått jättedåligt, hatar verkligen att vara sjuk på helgen...har varit så irriterad. Denna vecka blir kort vilket är väldigt skönt. Hade spanska kursprov i måndags, och imorgon har jag engelska nationella och sen spanska kursprov på onsdag igen. På onsdag är det Valborg vilket ska bli kul. 

Idag har varit en chill dag i skolan. Efter så åkte jag och cajjan och tränade, lär ha brutal träningsvärk imorgon. Men ska plugga lite nu så vi hörs imorgon, puss! 

Outfit

Linne/Någon buktik i NY Byxor/True Religion Skor/Ugg Väska/Michael Kors Klocka/Michael Kors 

The boy needs to get his priorities right

3 outfits från veckan, haha bilden i mitten skulle jag se vilka primes som var snyggast till (tog de svarta) om ni undra varför jag har två olika skor på mig xd 

Hej!

Har varit en riktigt stressig vecka och ingen bra sömn. Just nu dödar skolan verkligen oss, är så himla sur och stressad över det. Ska bli skönt att komma iväg till NYC på påsklovet, dock inte lika kul att vi har 3 prov efter lovet som jag inte kommer hinna plugga till eftersom jag har 3 prov denna vecka som kommer också. Känns himla sjukt att jag åker till New York om nästan en vecka, längtar så mycket!! Hade egentligen massa roligheter planerat denna helg men min faster + familj är här denna helg, men är lika mysigt att umgås med dom med tanke på att vi inte träffas så ofta. Idag har vi varit i stan och lunchat och kollat runt lite. Vädret har varit så himla fint idag så var perfekt att hänga i stan. Ska passa på att plugga lite historia nu medans kussarna är och kollar på teater. Ha en bra lördag, pussar! 

Upp