isabellahulten

Boy, what you don't understand is a girl like me don't have no time to waste around

Gårdagens outfit #rummerkaosar Tröja/Ralph Lauren Jeans/Abercrobie&fitch Skärp/Filippa K Skor/Top Shop Väska/Michael Kors 

 

Hej på er!

Känns som det var väldigt länge sedan jag skrev något. Veckan i NY var hur bra som helst. Tycker NY är en otroligt cool stad och det finns så mycket olika människor med olika stilar och ursprung. Vill verkligen verkligen verkligen flytta till NY efter studenten och dansa där och bli tillsammans med en kille i New York Rangers och vi ska bo i ett penthouse vid centralpark, haha wishful thinking. Har varit sjuk i mer än en vecka om börjar bli så otroligt less på att vara förkyld. Har legat hemma hela helgen med feber och mått jättedåligt, hatar verkligen att vara sjuk på helgen...har varit så irriterad. Denna vecka blir kort vilket är väldigt skönt. Hade spanska kursprov i måndags, och imorgon har jag engelska nationella och sen spanska kursprov på onsdag igen. På onsdag är det Valborg vilket ska bli kul. 

Idag har varit en chill dag i skolan. Efter så åkte jag och cajjan och tränade, lär ha brutal träningsvärk imorgon. Men ska plugga lite nu så vi hörs imorgon, puss! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas